Tradizionelle Massage
Die gesundheitsfördernde Wirkung der Massage hat die Menschheit seit Jahrhunderten bekannt. In Europa und in Asia blickt die Geschichte seit tausenden von Jahren zurück, und heutzutage ist das auch sehr beliebt und hilfreich.

Frissítő masszázs 25 perc – 3500 Ft 50 perc – 7100 Ft

Gyors, többszintű hatás: az izmok rugalmasságát fokozza, oldja a fájdalmas görcsöket, javítja a vér- és nyirokkeringést, nyugtatja az idegeket, lecsendesíti a háborgó lelket, jót tesz a bőrnek.

Svéd masszázs „manager” 25 perc – 4000 Ft 50 perc – 7100 Ft

Keringésjavító masszázs krémmel. A svédmasszázs a masszázs egyik – Európában legelterjedtebb – fajtája. Ez az alapja a gyógymasszázsnak, melyek a svédmasszázs fogásait használják, éppen ezért ez a legerősebb az összes közül. A svédmasszázs kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika.

Algás masszázs „ a szuperkence” 50 perc – 7100 Ft

Méregtelenítő tulajdonsága miatt, Kínában a mindennapi étrend része. A Spirulina legfőbb alkotóeleme a klorofill, ami minden zöld növény egy jellemző tulajdonsága, nagyon hasonló hemoglobinhoz. Erős méregtelenítő hatású, a vérben felhalmozódott toxinokat és a szervezetből a rákkeltő anyagok eltávolítását serkenti.