Koronavírus tájékoztató
Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Magyar Kormány 2020.04.29-én megszüntette vidéken a kijárási korlátozást, így szállodánk 2020.05.29-tól újra fogad Vendégeket.

 

Kedves Vendégeink!

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Magyar Kormány 2020.04.29-én megszüntette vidéken a kijárási korlátozást, így szállodánk 2020.05.29-tól újra fogad Vendégeket.

 

Vendégeink biztonsága érdekében fokozott óvintézkedések mellett folytatjuk működésünket. Kérjük, hogy a higiéniai előírások betartásával ügyeljen a saját és a környezetében lévők egészségére!

A szálloda szolgáltatásaiban bekövetkező főbb változások:

Szobáink korlátozott számban állnak Vendégeink rendelkezésére, azokat csak alapos fertőtlenítés után adjuk át Önöknek.

Minden szobánkat az Önök érkezése előtt ózongenerátorral, a berendezési tárgyakat virucid hatóanyagú fertőtlenítőszerrel fertőtlenítjük.
Megelőző intézkedések bevezetése mellett a reggeli és a vacsora irányított büfé rendszerben kerül lebonyolításra (szakácsunk a látványpultból az Ön által kért ételt tálalja), illetve létszám függvényében a büféétkezések helyett tányérszervizes étkezést biztosítunk.

 Magasabb létszám esetén a reggeli és a vacsora több turnusban kerül lebonyolításra.
 Kérjük, hogy kizárólag a terített asztaloknál foglaljanak helyet, így biztosítjuk a legalább 1,5 méter távolságot.
 Az Ambrózia wellness részlegen a beltéri medencék és a szauna átmenetileg nem üzemelnek. Ahogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ engedélyezi a beltéri medencék és a szauna használatát úgy azok azonnal az Önök rendelkezésére állnak.
 A wellness részlegünk napozóteraszain a nyugágyakat 2 méteres távolságra helyeztük el egymástól, csak az egy szobában lakó vendégek tehetik egymás mellé azokat.
 Masszázsidőpontokat úgy rögzítünk, hogy két masszázs között kellő időt biztosítsunk a  kezelőhelyiségek fertőtlenítésére.
 Rendszeresen fertőtlenítjük a közösségi tereket és a szobákat. Fokozott figyelmet fordítunk az ajtókilincsek, TV távirányítók és telefonkészülékek fertőtlenítésére is. Extra takarítási vagy fertőtlenítési igény esetén Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre.
Minden Vendégünk és Kollégánk részére folyamatosan biztosítunk kézfertőtlenítőt a közösségi terekben (recepció, wellness, étterem.
Minden Vendégünk és Kollégánk testhőmérsékletét mérjük érkezéskor
Kollégáink maszkot viselnek, Önt is erre kérjük. A recepción maszkot 270 Ft/db áron tud vásárolni.
Kérjük, amennyiben betegség jeleit észleli magán, halassza el a pihenését!
Kérjük, rendszeresen használja a közösségi terekben kihelyezett kézfertőtlenítőket!

  Köszönjük, hogy a fentiek betartásával segíti megóvni a Saját és a környezetében lévők egészségét!

 Sok szeretettel várjuk szállodánkban!