Szoba lemondási feltételek


Szobafoglalást  csak és kizárólag írásban lehet lemondani, faxon vagy e-mailen keresztül.
Díjmentesen az első eltöltendő éjszakát megelőző 7. napig lehetséges. Amennyiben a szobafoglalás lemondása később történik meg  mint az első eltöltendő éjszakát megelőző 7. nap, akkor a szálloda az első éjszakai szállásdíjra igényt tart, mint kötbérre.
Kiemelt szezonban és az ünnepeket érintő (lásd: szezon táblázat) szobafoglalás lemondása, az első eltöltendő éjszakát megelőző
14. napig lehetséges. Az első éjszakát megelőző 7. napig a szállás vagy szolgáltatás árának az 50%-ra tartunk igényt, a 7. nap után pedig a teljes részvételi díjra.
A határozott időre megrendelt és átvett szobát az elutazás napja előtt lemondani legalább egy éjszakai szállásdíj ellenében lehetséges.

Lehetőségük van vendégeinknek korábban érkezni, vagy éppen később elutazni! Korai érkezés esetén 11 órától elfoglalható a szoba, késői elutazás esetén 13 óráig tartózkodhatnak a szobában. A szolgáltatás ára 5.000 Ft/szoba/alkalom. Amennyiben szeretné igénybe venni a korai érkezést vagy a késői elutazást, kérjük szobafoglaláskor jelezze ezt kollégánknak!

A szobákat délután 14.00 órától lehetséges elfoglalni, és az elutazás napján 10.00 óráig kérjük elhagyni.

Fizetés: a helyszínen készpénzzel, SZÉP kártyával vagy bankkártyával.

Az ár nem tartalmazza:
- idegenforgalmi adó: 500 Ft/ fő/ éj (18 éves kor felett)
- parkolási díj:750 Ft / autó/ éj