Wellness kezelések
Az illóolajok az érintés és a szaglás érzékszerveit együttesen használva fejtik ki jótékony hatásukat, közvetlenül a bőrön keresztül. Az olajos masszázs stimulálja a vérkeringést, az illóolajok pedig körülölelik a testet, és felszívódva, az orron át belélegezve hatnak.

KÜLÖNLEGES KRÉMEK, OLAJOK

Aloe vera „a levélbe zárt gyógyhatás” 50 perc – 7500 Ft
Az Aloe Vera négyszer olyan gyorsan hatol a bőrbe, mint a víz. A "csodás növényben" eddig 240 féle növényi hatóanyagot azonosítottak, melyek egymáshoz viszonyított aránya tökéletesen igazodik a szervezetünk igényeihez. Minden bőrproblémára ajánlott. Nem tartalmaz mesterséges szín-és, illatanyagot.

Csokoládé az „Istenek eledele” 50 perc – 7500 Ft
Egy új felfedezés nyomán a szépségápolás egyik főszereplőjévé vált a kakaóvaj. Ez a kellemes illatú kezelés zsírbontó hatása mellett elősegíti a „boldogsághormonok” (endorfin) termelését.

Narancs-Fahéj „gondűző afrodiziákumok” 50 perc – 7500 Ft
A narancs virágát már Kleopátra is gyakran használta, állítólag erősíti az önbizalmat és eufóriát okoz. A narancs szín a megvilágosodást, az isteni szeretet jelképezi, ugye ön is érezni szeretné? A fahéj számos jótékony hatása mellett, javítja a közérzetet, és állítólag gondolatébresztő és gondűző hatású. Afrodiziákumok a javából. A narancs és a fahéj illóolajok hatása ideálisan egészíti ki egymást.

Levendula „ a lélekdonor” 50 perc – 7500 Ft
A nők ettől remélték bőrük simaságának, rugalmasságának megőrzését. A levendula nemcsak a testnek, hanem a léleknek is enyhet ad. A friss illat lecsillapítja a háborgó lelket, megtisztítja a gondolatokat. Segít az ellazulásban és a testi-lelki harmónia helyreállításában.

Méz „a természet ajándéka” 50 perc – 7500 Ft
Minden nap egy kis kanál méz, és az egészség otthonába költözik! A méz a természet alapvető, édes, természetes kincse. A tömény méz olyan csodálatos természetes antibiotikum. A rendszeres mézfogyasztók pedig a leghosszabb életű emberek közé tartoznak.

Mangó-Barack „én a királynőd, s te a királyom…” 50 perc – 7500 Ft
A gyümölcsöskertben történő utazásunk következő látványossága, a gyümölcsök királyának is nevezett mangó. A csonthéjas mangó a legízletesebb egzotikus gyümölcsök közé tartozik. Az indiaiak szent fája. A szerelem szimbóluma. Az őszibarack a gyümölcsök királynője, frissít, üdít, jó kedvre derít. Mi jobb ennél a párosnál?

Kókusz „hókuszpókusz” 50 perc – 7100 Ft
A hindu néphagyomány szerint 99 féle betegség gyógyítására jó a kókusz. A kókuszolaj kiváló hidratáló, hiszen magas zsírtartalma képes megkötni a bőrsejtek nedvességtartalmát. A kókuszolajat mintegy 90%-ban telített zsírok alkotják, sőt sok E-vitamint is tartalmaz, ami közismert hidratáló tulajdonságairól.

Zöld tea masszázs „energiabomba” 50 perc – 7500 Ft
Az ázsiai országokban zöld tea a jólét, a harmónia és a derű megtestesítője. Tiszta energia a zöld teával. Friss és revitalizáló illat egy intenzív, regeneráló masszázshoz. Az A C és E vitamin az öregedés és a szabadgyökök ellen hat, tökéletes összhangot teremtve az élvezet és a hatékonyság között.

Algás masszázs „ a szuperkence” 50 perc – 7500 Ft
Méregtelenítő tulajdonsága miatt, Kínában a mindennapi étrend része.A Spirulina legfőbb alkotóeleme a klorofill, ami minden zöld növény egy jellemző tulajdonsága, nagyon hasonló hemoglobinhoz. Erős méregtelenítő hatású, a vérben felhalmozódott toxinokat és a szervezetből a rákkeltő anyagok eltávolítását serkenti.

Akció 2X50 perc masszázs ára: 12.500-Ft
(Más kedvezménnyel nem vonható össze)

Választható masszázsfajták:

Narancs- fahéj aromaolajos,
Levendula aromaolajos,
Mangó-barack aromaolajos,

Aloé Vera aromaolajos,
Méz aromaolajos,